Woco Houtverzorging

No1: ’s Werelds meest exclusieve systeem in houtverzorging!

Hoe spel je de zijdezachte sensatie van een exclusieve houten vloer?

Fantastische Interieur Collectie Dagen voor WOCA Nederland

Fantastische Interieur Collectie Dagen voor WOCA Nederland

‘WOCA biedt een wereld aan kleur’. Dat was de slogan van onze beursstand op de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem. Van zondag 17 tot en met dinsdag 19 september hebben wij de aanwezigen op deze beurs een impressie gegeven van de kleurmogelijkheden met de producten van WOCA. En wat was het fantastisch!

 

 

Aan de hand van grote eiken vloerenplanken hebben wij geïnteresseerden laten zien welke kleurencombinaties kunnen worden gemaakt met de producten van WOCA. Een van de stellingen liet de mogelijkheden van WOCA Diamond Oil zien: een prachtig overzicht van negen kleuren die menigeen versteld deed staan van de schoonheid. Aan de andere zijde van deze stelling hebben we de mogelijkheden verder uitgebreid door de eiken vloerenplanken voor te behandelen met onze logen en stains en vervolgens af te werken met WOCA Diamond Oil. Dit bracht nog eens negen verschillende kleuren.

Daarnaast hadden we een stelling met ‘Specials’. Deze specials bestonden uit verschillende houtsoorten met soms heel verrassende afwerkingen. Weer nieuwe kleurmogelijkheden met onze producten, waardoor in sommige gevallen zelfs voor echte houtkenners de oorspronkelijke houtsoort niet meer te herkennen was!

Verder hebben we de geïnteresseerden een impressie gegeven van de industrielijn van WOCA, door middel van collectie vloerplanken die machinaal behandeld waren met industrieproducten van WOCA. Een voorbeeld van een van deze planken was de No1 Industrial gold. U raadt het misschien al: een gouden vloerplank!

Maar de mogelijkheden reikten nog verder: ook de buitenlijn van WOCA hebben we op de Interieur Collectie Dagen laten zien: dertien verschillende kleuren op Siberisch lariks. Daarnaast werd het effect van de Exterior Cleaner duidelijk op een bord met oude, vieze terrasdelen die gereinigd en vervolgens met verschillende kleuren WOCA Exterior Oil afgewerkt waren. Hierdoor werd duidelijk hoe eenvoudig je ouder terrashout eruit kan laten zien als nieuw! Daarbij lieten we nog een aantal voorbeelden van fabrikanten zien die hun buitenhout standaard afwerken met Exterior Oil; Tablazz, MOSO en Felix Clercx.

Tot slot hadden we twee grotere borden gemaakt in visgraat en hongaarse punt, behandeld met WOCA No1 Olie voor houten vloeren, kleur wit en WOCA No1 Invisible Primer & Oil.

Heel veel van deze kleurmogelijkheden zijn terug te vinden in onze beursaanbieding: de WOCA Colour Guide en WOCA kleurenwaaier. Aan de hand van deze attributen is het mogelijk uw klanten te laten zien welke kleurmogelijkheden voor de vloer WOCA biedt.

Voor degenen die hier nog niet bekend mee waren werd de werking van WOCA Easy Neutralizer gedemonstreerd: zwarte looizuurvlekken verdwenen als sneeuw voor de zon door het gebruik van dit uiterst effectieve product.

Met een bezoekersaantal van 6.987 en veel leuke gesprekken kijken wij terug op een zeer geslaagde beurs. Ook willen wij Saar Berks nogmaals feliciteren met haar overwinning op het NK parketleggen. Voor het tweede jaar op rij wist zij de bokaal voor het Nederland kampioenschap te bemachtigen.

Wilt u na afloop van de beurs toch nog meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met het WOCA-team door een mailtje te sturen naar info@woca.nl of te bellen naar 050 – 313 44 00.