Woco Houtverzorging

No1: ’s Werelds meest exclusieve systeem in houtverzorging!

Hoe spel je de zijdezachte sensatie van een exclusieve houten vloer?

Nederlands kampioen parketleggen Saar Berks dol op de kleuren van WOCA

Nederlands kampioen parketleggen Saar Berks dol op de kleuren van WOCA

Onlangs ging Henk Laverman, directeur van WOCA Nederland, bij Saar Berks op bezoek. Afgelopen september heeft Saar voor het tweede jaar op rij het Nederlands kampioenschap parketleggen gewonnen. Saar maakt al meerdere jaren gebruik van de producten van WOCA, maar na het zien van de kleurmogelijkheden van de WOCA Diamond Oil en Invisible Oil op de Interieur Collectie Dagen in september reageerde zij wel heel enthousiast: “Dit is toch waanzinnig! Dit zijn de kleuren die ik wil!”

Saar wilde na het zien van de kleurenstalen van de WOCA Diamond Oil op de Interieur Collectie Dagen dolgraag eigen monsters hebben. Dit om haar klanten te laten zien wat de mogelijkheden van WOCA zijn. Saar gaf aan: “Als ik volle natuurlijke kleuren wil, kies ik voor WOCA.” Daarom heeft het WOCA-team, als prijs voor haar NK-titel, Saar kleinere handmonsters van de gebruikte kleurenstalen en de WOCA Colour Guide gegeven.

De handmonsters bieden een overzicht van de negen WOCA Diamond Oil kleuren. Daarnaast zijn er verschillende combinaties gemaakt van logen en stains met zowel Diamond Oil als Invisible Oil, waardoor nog veel meer kleurmogelijkheden ontstaan.

Wilt u zelf voorbeelden zien van de monsters waar Saar zo enthousiast van werd? Neem dan contact op met WOCA Nederland voor een afspraak met een van de vertegenwoordigers. Raadpleeg voor meer informatie woca.nl of de WOCA Colour Guide.