Woco Houtverzorging

No1: ’s Werelds meest exclusieve systeem in houtverzorging!

Hoe spel je de zijdezachte sensatie van een exclusieve houten vloer?

Watersport Vereniging Zandvoort in de WOCA olie

Watersport Vereniging Zandvoort in de WOCA olie

Een geoliede houten vloer in een strandtent? En dat met al dat zand en zoute water? Een mooi klusje voor WOCA!

Afgelopen week hebben wij Watersport Vereniging Zandvoort op weg geholpen met het grootschalig onderhoud van de bamboe vloer van MOSO Bamboo Products en het terras van het verenigingsgebouw. Met het zonnetje van de afgelopen dagen vroegen deze om een grote schoonmaakbeurt. De vereniging wilde het hout beschermen met de oliën van WOCA en Henk had wel zin om ze tekst en uitleg te geven.

 

Het terras

De buitenvloer was na de afgelopen winter vies en algen waren zichtbaar tussen de houten planken. Om de vloer gereed te maken voor de bescherming met olie, hebben vrijwilligers van de sportvereniging na een kleine scholing ter plaatse van Henk, de vloer gereinigd met WOCA Exterior Cleaner. Met de Cleaner, een grote hoeveelheid water en een schrobmachine zijn het zand, de algen en al het overige vuil van de planken geschrobd. Na de planken goed te hebben laten drogen, is WOCA Exterior Oil, kleur teak, gebruikt om het terras te beschermen tegen alles wat het de komende zomer moet doorstaan. Door het gebruik van onze Exterior Oil is het terras voorzien van een slijtvast oppervlak, om zo lang mogelijk bestand te blijven tegen het zand en zoute water van de zee. Daarnaast hoeft het ook niet meer geschuurd te worden, maar kan het eenvoudig worden onderhouden met WOCA Exterior Cleaner en Oil. Hieronder zie je het proces. Het terras ziet er weer spik en span uit!

Voor het reinigen en oliën:

Tijdens het reinigen:

Na het reinigen en oliën:

 

Het verenigingsgebouw

Ook de binnenvloer moest eraan geloven. Deze werd grondig gereinigd met WOCA Intensiefreiniger. Na het intensiefreinigen is de vloer behandeld met WOCA No1 Olie voor houten vloeren. Onze No1 Olie voor houten vloeren is door nieuwe technologieën de allersterkste en daardoor ook bij uitstek bestand tegen de slijtage die het strand en de zee met zich meebrengen. Daarnaast hoeft de vloer, net als het terras, niet meer geschuurd te worden. Onderhoud met onder andere WOCA No1 Zeep maakt de vloer nóg sterker. De binnenvloer ziet er weer fantastisch uit.

Voor het reinigen en oliën:

Na het reinigen en oliën: